Değişmeyen Kimya Soruları Ve Çözümleri 1981-2010
Altın Nokta

Değişmeyen Kimya Soruları Ve Çözümleri 1981-2010


₺140,25 ₺187,00 %25


Yazar: Kadir Müftüoğlu
Barkod: 9789756146347

Bilgi Kartı

Yayın Dili Türkçe
Basım Tarihi 2009
Sayfa Sayısı 416
Kapak Kağıdı 350 gr Parlak Kuşe
İç Kağıt 70 gr 1. Hamur
Boyutları 195x275 mm
Baskı Sayısı 1. BASKI
Ağırlık 0,30
Değişmeyen KİMYA Soruları ve Çözümleri Son 28 Yılın YGS-LYS'de Çıkmış Tüm Kimya Soru ve Çözümleri Ülkemizde iyi bir meslek edinmek için ortalama bir ömrün yaklaşık üçte birini bu uğurda harcıyoruz. Yaşamımızda bu kadar önemli bir yeri olan bu hedefe çok çeşitli, kaliteli ve öğretici kaynaklarla ulaşmak mümkündür. Bu açıdan bakıldığında size ulaşmış olan bu kaynakta geçmiş yıllarda üniversite giriş sınavlarında 1981-2009 yılları arasında sorulmuş olan tüm kimya sorularının ayrıntılı çözümlerini bulacaksınız. Bu kaynakta yukarıda tarihleri verilen yıllar arasında sorulmuş olan benzer sorular aynı sayfalara konularak; Soru türleri arasındaki benzerlikleri, Her bölümde sorulmuş olan soruların konu analizlerini, Soru çözümlerinde birden fazla çözüm yolları ve ayrıntılı açıklamaları bulacaksınız. Değişmeyen Kimyada soruların konularına göre ayrılmasının yanında, KONU ANLATIM DÜZENINE GÖRE SIRALANMIŞ OLMASI SAHASININ İLK VE TEK ÖRNEĞİDİR. Kitabımızı incelediğinizde, bir konudan sorulmuş çeşitli yıllardaki soruları yan yana göreceksiniz. Bu sorular sizleri düşünmeye zorlayacaktır. Çünkü bir konunun içeriğindeki her hangi bir bilginin farklı yollarla farklı zamanlarda da sorulmuş olduğu görülür. Bu da sizleri daha bilinçli çalışmaya zorlar. Değişmeyen Kimyada soru çözümleri, sizlere ışık tutacaktır. Bu çalışmanın siz sevgili öğrencilerimiz için ve değerli meslektaşlarım için de arşivlerine koyabilecekleri iyi bir kaynak olacağını umuyorum. Elinizdeki kaynağın okunan bir kitaptan çok konuşan bir kitap olarak sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyuyorum. Kitabımızda; Sınav soruları konularına göre düzenlendi. Soruların yerleşim düzeni konu işleniş sırasına uygun hazırlandı. Gerekli görülen sorulara birden fazla ayrıntılı çözümler yapıldı. Soru çözümlerinin kolay anlaşılabilmesi için bilgi hatırlatmaları ve uyarılar yapıldı. Soruların zevkle çözülebilmesi için şekillerde görselliğe önem verildi. ÖSS ve ÖYS sorularının hangi yıllarda sorulduğuna bakılmaksızın konu işlenişi sırasına uygun olan yerlere konuldu. Birden fazla konuyu kapsayan sorular kapsam içindeki bir konuya alındı. Sorular ÖSYM'nin yeni sınav düzenine uygun yerleştirildi. Soruların sonunda yanıtları verilerek kapsamlı çözümleri yapıldı. Genel olarak dershanelerin konu işleniş sırasına uyuldu. Son 28 yılın Tüm soru ve çözümlerini eksiksiz kapsamaktadır. Bu kitabi çalışmakla hangi konuya ne kadar vakit ayıracağınıza siz karar vereceksiniz Sınava girmek isteyen her öğrenci sınav hazırlığının yeterli olup olmadığını anlamak için bu sıralı sorularla kendisini denemeli. Eksiklikleri varsa çözülmüş soruları inceleyerek eksiklerini gidermelidir. Ayrıca LİSE ara sınıflarda okuyan öğrencilerimiz, konular işlenirken, konuya ilişkin sıralı soruları ve çözümlerini inceleyerek uzun soluklu maratona başlamış olacaklardır. Değerli meslektaşlarıma da kitabımızın kolaylıklar sağlayacağı düşüncesindeyim. Kadir MÜFTÜOĞLU Kimya Öğretmeni

Customer reviews

4.1 out of 5 11,130 global ratings
5
53%
4
22%
3
14%
2
5%
1
7%

Review this product

Share your thoughts with other customers.

Write the Review

Reviews

Shankar Subbaraman

30 December 2022 Verified Purchase

Need to recheck the weight at delivery point

Product quality is good. But, weight seemed less than 1kg. Since it is being sent in open package, there is a possibility of pilferage in between. FreshCart sends the veggies and fruits through sealed plastic covers and Barcode on the weight etc. .

Robert Thomas

29 December 2022 Verified Purchase

Need to recheck the weight at delivery point

Product quality is good. But, weight seemed less than 1kg. Since it is being sent in open package, there is a possibility of pilferage in between. FreshCart sends the veggies and fruits through sealed plastic covers and Barcode on the weight etc. .

Barbara Tay

28 December 2022 Unverified Purchase

Need to recheck the weight at delivery point

Everytime i ordered from fresh i got greenish yellow bananas just like i wanted so go for it , its happens very rare that u get over riped ones.

Sandra Langevin

8 December 2022 Unverified Purchase

Great product

Great product & package. Delivery can be expedited.

Create Review

Overall rating

Rate Features

Flavor
Value for money
Scent
Add a headline
Add a photo or video

Shoppers find images and videos more helpful than text alone.

Add a written review